ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

29/08/2012

Η Ενημέρωση αλλάζει…….. και Τρομάζει !

Θα αναφερθώ στην χθεσινή μας ανάρτηση « ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! Η ράμπα που επιτρέπει στα άτομα με κινητικά προβλήματα ΑμΕΑ να απολαμβάνουν τη θάλασσα.! (Vid) ».

Μερικοί….. αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, αντί να ζητήσουν συγνώμη για το ότι δεν γνωστοποίησαν έγκαιρα την τοποθέτηση της ράμπας, έρχονται κατόπιν εορτής ……. να μας πουν τι;
Ότι τάχα...  η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για τον δημότη είναι τέτοιες ενέργειες και πράξεις ;
Τα ίδια έκαναν με το κοινωνικό παντοπωλείο τα ίδια και με τους ΑμΕΑ !!.

Αλήθεια….τι μας τσαμπουνάνε !!!…..
Πάλι θέλουν να καπελώσουν προτάσεις, σκέψεις και έργα τρίτων ? Τι πράγμα κι αυτό ????

Αντί να δημοσιοποιήσουν άμεσα, μέσα από το επίσημο site του Δήμου την αλήθεια, έσπευσαν ασθμαίνοντες, δεύτεροι και καταϊδρωμένοι να παραπληροφορήσουν τον δημότη,μέσα από blogs της Σαλαμίνας …… με ότι τους κατεβαίνει στην ξερή τους κεφαλή !.

Φυσικά και δεν τολμούν  να μας διαψεύσουν αλλά ούτε και μας απαντούν, προσποιούμενοι τους αδιάφορους ή ότι τάχα μας περιφρονούν !!!!

Ποιόν όμως νομίζουν ότι υποτιμούν ;;;

Συνάδει με τον οφειλόμενο σεβασμό προς τον δημότη η συμπεριφορά αυτή του γραφείου Ενημέρωσης του Δήμου Σαλαμίνας ;

Είναι σε γνώσει του Δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου οι ενέργειες αυτές;

Τόλμησαν λάθρα οι αθεόφοβοι, να πουν … μετά φυσικά από την δική μας χθεσινή ανάρτηση ότι « τάχα ο Δήμος ( εκείνοι δηλαδή ) με δικές τους ενέργειες και σε συνεργασία τάχα με την Περιφέρεια Αττικής » τοποθέτησαν στην παραλία του Ρέστη, την πρωτοποριακή εγκατάσταση, που διευκολύνει τα άτομα με ειδικές ανάγκες να απολαμβάνουν το κολύμπι την θάλασσα.

Εεεε όχι, Φτάνει πια η παραπληροφόρηση και ο στρουθοκαμηλισμός.

Ποια είναι η δική σας συμμετοχή κύριοι; μπορείτε να γίνεται σαφείς;

Εμείς γνωρίζουμε ότι ΕΣΕΙΣ απλά οφείλατε να παρακολουθήσετε την σωστή εκτέλεση του έργου… τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο, γιατί ….

(Α) Η αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου πρότεινε και η Περιφέρεια Αττικής με την βλ. 116/2012 αποφάσισε την απευθείας ανάθεση προμήθεια και εγκατάσταση των επτά (7) βοηθητικών διατάξεων SEATRAC, αναγκαίων εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση και πρόσβαση των ΑμεΑ σε παραλίες της Αττικής μεταξύ των οποίων αυτών της Σαλαμίνας.  και
(Β) Για την ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ των επτά (7) αυτών βοηθητικών διατάξεων SEATRAC, η περιφέρεια συγκρότησε επιτροπή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ (βλ. την απόφαση 992/2012) , μέλη της οποίας για λογαριασμό του Δήμου Σαλαμίνας ορίστηκαν οι υπάλληλοι Αστράκος Ευάγγελος με αναπληρωτή τον Σπηλιόπουλο Ιωάννη, και με ρητή αρμοδιότητα «μόνο την παρακολούθηση και παραλαβή των βοηθητικών διατάξεων SEATRΑC που θα εγκατασταθούν στην παραλία του Δήμου τους»

Αυτή είναι η είδηση, αυτή είναι η αλήθεια.

Φυσικά και θα υπήρξε σχετική αλληλογραφία επί του θέματος, αλλά είναι άλλο το θέμα της συνεργασίας και της παροχής των αναγκαίων πληροφοριών κι άλλο να προσπορίζεσαι να ιδιωτικοποιείς (κοινώς να καπελώνεις) τις ιδέες και ενέργειες κάθε τρίτου.

«Είμαι αλλεργικός … σ’ τέτοιες συμπεριφορές, τί να κάνουμε !!!» 


3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Κυριοι δεν ξυπναειενα πρωινο ο Περιφερειαρχης η Ο-Η Αντιπεριφερειαρχης και λεει θα κανω σημερα-αυριο στην Σαλαμινα το ταδε εργο. Υπαρχει και τοπικος συμβουλος που ειναι και στην επιτροπη με την κυρια Βασιλακου.Ε κατι προτεινει και αυτος ετσι δεν ειναι!

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αγαπητέ Ανώνυμε.
Ασφαλώς έτσι είναι.
Εμείς αναγνωρίσαμε ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο αρχών, είναι όμως άλλο θέμα το έργο να το κάνει ο ΔΗΜΟΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια κι άλλο η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ σε συνεργασία με ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
Παρεμπιπτόντως γιατί δεν κατονομάζεις τον τοπικό σύμβουλο να του αποδώσουμε τα εύσημα ; έτσι ή αλλιώς στα πρακτικά αναφέρονται όλα τα ονόματα. Προς τι αυτή ή αόριστη αναφορά ;
Πάντως στην εισήγηση δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
Και επί της ουσίας,

Όφειλε ο Δήμος να δημοσιοποιήσει έγκαιρα το γεγονός Ναι ή Όχι; Το έκανε ;

Πρέπει να είναι ειλικρινής προς τους δημότες του…. είναι ;

Η είδηση είναι σωστή; Το σχόλιο ; Αυτό έχει αξία.

Εμείς, αγαπητέ Ανώνυμε , αντλούμε τις πληροφορίες που αφορούν τον κάθε δήμο ΜΟΝΟ μέσα από το επίσημο Site του, όσο απαξιωμένο κι, αν είναι. Και σε διαβεβαιώνουμε ειλικρινά ότι το Site του Δήμου Σαλαμίνας είναι εντελώς, μα εντελώς απαξιωμένο.
Εκεί δεν βρίσκουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, όσο για την Δι@ύγεια άσε σου λεω … προχειροδουλειά πολύ προχειροδουλειά.
Αμ τα άλλα τα Δελτία Τύπου…. άσε σου λέω χάλια, μαύρα χάλια.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αγαπιτοι φιλοι, καλα κανετε και αναφερεσται στο ποιος κανει το εργο, και ετσει ειναι οπως τα γραφετε,υπαρχει ομως Περιφερειακος Συμβουλος ο οποιος κανει και προτασεις. Αφου εχετε ολα τα εγραφα διβαστε ποιοι ειναι στην οικονομικη επιτροπη περιφερειας.
Νομιζω οτι δεν διαφωνουμε.